Dnes mám pro vás recept na dobrůtku
lahodnou, elegantní a mírně exotickou.
Spousta z vás už jistě tapiokové perly zná,
ale spousta taky ne.
Tapioka je škrob z rostliny maniok,
který se lisuje do tvaru kuliček.
Má poměrně široké využití
a informace si lze snadno dohledat na internetu.
Takže...
Kokosové mléko používám nejraději toto z DM.
Vyzkoušela jsem jich už spoustu a tohle se mi zdá nejlepší.
Navíc BIO má smysl i když si to spousta lidí nemyslí.
A tapioku koupíte dnes již běžně ve zdravých výživách.
Dobrou chuť!
Klárka
Ještě na vás mám prosbu. V poslední době se mi hrozně lámou nehty, tak pokud byste někdo měl radu, co s tím dělat, budu moc ráda za tipy.
Děkuju
Chýba vitamín C a kalcium...
OdpovědětVymazatA receptík výborný, môj je trošku odlišný, ale veľmi nám tapioky chutia a sú aj dosť sýte.
Pekný večer,
A.
Já jsem z tapioky ještě nic nezkoušela, tak mám inspiraci...
OdpovědětVymazatMáte ještě stále zájem o radu co s lámavými nehty? Pokud ano, poslala bych Vám odkaz přes e-mail.
OdpovědětVymazatS pozdravem Eva
Píšu jako anonymní, ale nemám s tím to zkušenost...