Dnes se s vámi podělím o recept na brownies z červené řepy.
Vždycky jsem měla ráda sladké ke kávě.
Značně jsem svou vášeň omezila.
Mlsám méně a zdravěji.
Takže pokud někdo jedete na stejné vlně
anebo chcete změnu,
zkuste tenhle zajímavý vláčně hutný moučník,
který si rozhodně nebudete vyčítat.
Klárka
Klárko, brownies není zrovna můj oblíbený moučník, asi právě kvůli té hutnosti. S tou řepou ho ale zkusím, to vypadá dobře.
OdpovědětVymazatMěj hezký den, Helena
Helenko, dělávám ještě brownies z fazolí a to je vysloveně dobrota! Tak uvidíš, jestli vyzkoušíš. každému chutná něco jiného a to je právě skvělé.
VymazatMěj se nádherně, Klárka.
Něco podobného nám kdysi vařily holky ze seriálu ,,Herbář,, … a to bylo určitě s těma fazolema ….recept jsem si zapsala ,ale nějak se na něj nedošlo …. tak snad někdy :-))) Iva
OdpovědětVymazatJídlo je stejně nekonečná studnice inspirace a zážitků, že?
VymazatHezké dny, Ivo!
Klárka
Taky se chystám nějaké pečení z řepy (a taky z těch výše zmiňvoaných fazoli) vyzkoušet. Ale můj seznam toho, co chci vyzkoušet je poměrně dlouhý, tak uvidíme, kdy na brownies dojde.
OdpovědětVymazatJooooo, seznamy, to dobře znám..... :-)
VymazatMěj se nádherně, Stáňo!
Klárka
No, jako Stáňa mám stále se rozšiřující seznam toho, co bych chtěla zkusit, takže přibude mi i tento, jen nevím, kdy na něj dojde.
OdpovědětVymazatHezký dnes už skoro večer!
Hanka
Hani, přesně! Je toho tolik, co bychom chtěli vyzkoušet a “ měli” udělat.
VymazatTah hlavně pohodu a radost přeju, Klárka.
To by mi chutnalo, manželovi zřejmě méně, nebo bych musela zatajit, že je tam řepa. Také jsem hodně omezila pečení, protože ke kávě mám ráda a zimní kila jsou nesmlouvavá.
OdpovědětVymazatMěj se hezky.
Ála
Alenko, chlapi se často bojí jakýchkoli novot. Ale co už, my se nedáme, ne?
VymazatDá se mlsat i lehce a přitom si pochutnat.
Pa pa, Klárka.