Ale tak to vůbec nemusí být.
Zdravé může klidně být i velmi žravé.
Ta čeština je kouzelná, že? :-)
Takže pokud máte chuť vydat se touto cestou,
Mám pro vás recept inspirovaný receptem
Karoliny Fourové.
Karoliny Fourové.
Je to vystudovaná odbornice na výživu a chemii potravin
a má velmi zdravý pohled na vše kolem stravováni.
Moc vám doporučuji její úžasný blog:
http://karolinafour.cz/vyziva/sypany-kolac-rebarborovy/
i profil na Instagramu:
http://karolinafour.cz/vyziva/sypany-kolac-rebarborovy/
i profil na Instagramu:
Je zdrojem nemalé inspirace a skvělých informací stojících
na skutečných znalostech
podpořených poctivým selským rozumem
a osobitým smyslem pro humor.
na skutečných znalostech
podpořených poctivým selským rozumem
a osobitým smyslem pro humor.
Moc milá kombinace.
Určitě k ní mrkněte...
Určitě k ní mrkněte...
Klári, tak ten vypadá vážně dokonale, žravě.Určitě zkusím.
OdpovědětVymazatTak ať jsou další dny co nejvíc sladké.
Děkuji, Haničko! I tobě přeji krásné dny plné podzimního kouzla.
VymazatPa pa, Klárka.
Klárko, ten koláč vypadá dobře. Škoda, že se nám letos na chalupě neurodily švestky. Kouknu ještě na ty podél cesty k chalupě a když tak koupím. Uvidím, co na zdravou variantu řekne manžel ;-)
OdpovědětVymazatTak ať dobrě pořídíš. Jak se švestkami, tak s manželem. Koláč je málo sladký, ale kdo chce, může si ho pocukrovat navrch.
VymazatUžij si krásný víkend, Klárka.
Recept se mi líbí a asi ho hned dnes vyzkouším- sice ne se švestkami, ale zkusím dát rebarboru s jablky.
OdpovědětVymazatHezkou sobotu!
Hanka
Jablíčka a rebarbora..... to bude úžasná dobrota!
VymazatHezký víkend přeji, Klárka.
MŃAM....VYPADÁ TO BOŽSKY...iLČA
OdpovědětVymazatIlčo, je fakt dobrý a člověk ten koláč může brát jako plnohodnotnou svačinu a ne jako hříšný mls :-)
VymazatMěj se moc fajn, Klárka.
Klárko, dík za tip. Pavel
OdpovědětVymazatNení zač, pokud ho doma vyzkoušíte, snad vám bude chutnat.
VymazatAhoj a přeji krásné podzmní dny, Klárka.
Zdravé pečení je určitě základ a je to velice důležité pro naší životosprávu. Já se snažím zdravě péct i třeba když jedeme na chatu. Tam samozřejmě s sebou nemohu tahat velkou troubu a tak jsme si na základě jednoho testu pořídili takovou tu mini stolní :-)
OdpovědětVymazatTaky se snažím péct zdravě. Teď jsem objevila fajn recept na bábovky. Hrníčková bábovka je u nás totiž velmi oblíbený dezert, který si manžel pravidelně "poroučí" o víkendu ke kávě. :) Ale vždycky se to snažím trochu obzvláštnit, minimálně tím, že používám zdravé mouky, bio vejce z Happy Eggs a tak dále. :) Prostě si myslím, že takovým těm typickým českým těžkým dezertům už odzvonilo a snažím se péct moderně. :)
OdpovědětVymazat