Dnes to nebude ani tak recept jako pouhá inspirace.
Včera jsme potřebovala uvařit něco rychlého,
ba přímo bleskového.
Doma byl zbytek kuskusu a jinak nic moc,
tak pak se, děvče snaž, že?
Kuskus jsem tedy zalila vařící vodou dle návodu,
ale přidala jsem načnuté koření na bruschettu,
trochu sušené cibule z Ikea, jeden rozetřený stroužek česneku,
sůl i trochu másla a nechala odstát.
Zvlášť na pánvi jsem jen lehounce osmahla pórek
a papriku, ale jen tak, aby zůstalo oboje křupavé.
Směs jsem osolila, následně přidala ke kuskusu
a navrch už jen prohřála "nemaso" Goody foody.
Takto ochucený kuskus je výborný i samotný nebo s opečeným sýrem halloumi.
Přeji vám dobrou chuť a krásný den s úsměvem na rtu,
Kuskus je u nás taky oblíbená rychlovka. Nejčastěji s kuřecím masem a sušenými rajčaty (+ to co zrovna lednice dá).
OdpovědětVymazatHezký den
Často jsou jídla ve stylu “co lednice dá” ta nejlepší :-)
VymazatAhoj,
OdpovědětVymazatto je skvělá inspirace, mám ráda takovéto rychlovky, které bývají výborné:-)
Hanka z ciculka.cz
Určitě bych si pochutnala. Kuskus moc často nedělám, musím se polepšit :-).
OdpovědětVymazatHezkou sobotu!
Hanka
Tak to nemaso vůbec neznám, děkuji za inspiraci, zkusím :)
OdpovědětVymazat