24. ledna 2020

Páteční recept


Dnes to nebude ani tak recept jako pouhá inspirace.
Včera jsme potřebovala uvařit něco rychlého, 
ba přímo bleskového.
Doma byl zbytek kuskusu a jinak nic moc, 
tak pak se, děvče snaž, že?
Kuskus jsem tedy zalila vařící vodou dle návodu, 
ale přidala jsem načnuté koření na bruschettu, 
trochu sušené cibule z Ikea, jeden rozetřený stroužek česneku, 
sůl i trochu másla a nechala odstát.
Zvlášť na pánvi jsem jen lehounce osmahla pórek
 a papriku, ale jen tak, aby zůstalo oboje křupavé.
 Směs jsem osolila, následně přidala ke kuskusu 
a navrch už jen prohřála "nemaso" Goody foody.






Takto ochucený kuskus je výborný i samotný nebo s opečeným sýrem halloumi.


Přeji vám dobrou chuť a krásný den s úsměvem na rtu,




5 komentářů:

  1. Kuskus je u nás taky oblíbená rychlovka. Nejčastěji s kuřecím masem a sušenými rajčaty (+ to co zrovna lednice dá).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Často jsou jídla ve stylu “co lednice dá” ta nejlepší :-)

      Vymazat
  2. Ahoj,
    to je skvělá inspirace, mám ráda takovéto rychlovky, které bývají výborné:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě bych si pochutnala. Kuskus moc často nedělám, musím se polepšit :-).
    Hezkou sobotu!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to nemaso vůbec neznám, děkuji za inspiraci, zkusím :)

    OdpovědětVymazat