Tak to je ono. Moje oblíbené lahůdkové droždí.
Existuje ve dvou verzích. Se sladem...je výraznější. A bez sladu vhodné pro celiaky.
Nebudu vás unavovat dlouhým povídáním, ale tady:
jsou velmi zajímavé informace.
Já ho používám na dochucení polévek, omáček, zeleninových jídel, pomazánek.
Jeho chuť je, myslím, velmi příjemná a jídla s přidaným droždím dostanou nový rozměr.
Dnes bych vám ještě chtěla ukázat příjemnou náhradu masa
a způsob jak super jednoduše a rychle vykouzlit velmi dobrý oběd nebo večeři.
Jedná se o vegetariánské produkty, které, stejně jako droždí zakoupíte v prodejnách zdravé výživy.
Mně víc chutnal gyros a rozhodně se poohlédnu po dalších produktech této firmy.
Bylo to opravdu překvapivě dobré.
Tak pokud vás můj dnešní příspěvek trochu zaujal, přeji dobrou a zdravou chuť.
A mějte se fajn a rádi!
Lahůdkové droždí znám velice dobře, používám již pár let a je to vynikající dochucovadlo, nedám na něj dopustit. Snažím se proměňovat také u nás doma jídelníček zdravějšími variantami :o).
OdpovědětVymazatKlárko měj se hezky.
Ála
Alenko, je to opravdu fajn pmocník v kuchyni.
VymazatPřeji ti krásné dny, Klárka.
Klárko, díky za představení lahůdkového droždí - pro mne je zatím neprobádaným územím. Ale už jsem vyzkoušela kdysi Veto čevabčiči. Špatné nebylo, ale já dávám přednost klasickému masu...
OdpovědětVymazatTo droždí je opravdu fajn věc. a já zase nejsem příznivce různých náhražek, ale ten gyros byl opravdu překvapivě dobrý.
VymazatPa, Měj se krásně, Stáňo, Klárka.
Klárko, já jsem lahůdkové droždí objevila nedávno, někde jsem četla, že v něm někdo obaloval hermelín ke smažení, tak jsem ho koupila. výborné. už jsem ho přidávala i do bramboráčků. mňam.
OdpovědětVymazatTo je super! Je dobré obohacovat svůj jídelníček o něco zdravého a dobrého.
VymazatPřeji krásný den, Klárka.