Jak jsem slíbila, je tu recept na “mexické slunce”.
Jídlo, které je nejen výborné, ale hlavně “okaté”.
A tady mi došlo, že jsem přidala ještě pokrájenou syrovou papriku a nechala ji jen prohřát,
aby zůstala na skus trochu křupavá.
Na to, že tohle jídlo vzniklo jen tak náhodou,
tak se rozhodně stane stálicí v naší kuchyni.
Přeji vám dobrou chuť. A pokud recept vyzkoušíte,
pochlubte se, jestli vám chutnalo.
to vypadá Klárko mňamózně...asi vyzkouším, jen musím poupravit kvůli mé laktózové intoleranci-což je někdy oříšek (někdy malý,občas až kokosový). Ale už i kavárny leckde s námi počítají a mají i bezlaktozové mléko. Přeji krásný pátek (letos od 12 hod.i s "mladým vínkem"-ach jo-tradice dostala na frak, hlavně ať je kšeft!!!!))a ještě lepší víkend. Olina z Jizerek
OdpovědětVymazatOlinko, vyzkoušej, myslím, že si doma pochutnáte.
VymazatA tradice.... no doba je jaká je. My si doma tvoříme vlastní interní rodinné tradice a to je taky moc fajn.
Přeji ti nádherný víkend plný pohody.
Klárka.
Klárko, to je můj šálek kávy, mňam, příští týden okamžitě vyzkouším, díky za recept. A klidně jich dávej více :o)).
OdpovědětVymazatMěj se krásně.
Ála
To je zajímavý způsob přípravy tortil - je efektní i na pohled. Musím popřemýšlet, jestli mi takto efektně půjdou poskládat i tortily pro dva.... (každý tři kousky určitě nesníme ;-)). Tahle verze by manželovi určitě chutnala víc než mé oblíbené tortily s kuřecím masem, zakysanou smetanou a zeleninou.
OdpovědětVymazat